Πώς να γίνεις επαγγελματίας digital marketer

Στην επoχή που όλα κι όλοι τρέχουν και αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς, οι digital marketers πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένοι και ικανοί να αποκτήσουν νέες γνώσεις που θα είναι χρήσιμες σε διάφορους τομείς, όπως τα analytics, το creative direction, οι πωλήσεις και πολλά άλλα.

Διαβάστε Περισσότερα

Τα λάθη στον σχεδιασμό της digital marketing στρατηγικής

Τα τελευταία χρόνια η διαρκής άνοδος του digital marketing έχει ωθήσει τις επιχειρήσεις να σχεδιάζουν προσεκτικά την digital marketing στρατηγική τους. Οι περισσότερες επιχειρήσεις ωστόσο κάνουν αρκετά λάθη στον σχεδιασμό της στρατηγικής. Ποια είναι τα συνηθέστερα λάθη που γίνονται και πως μπορούμε να τα αποφύγουμε;

Διαβάστε Περισσότερα

Το email marketing και πως θα βοηθήσει την επιχείρηση σας

Το email marketing εξυπηρετεί την άμεση επικοινωνία μιας εταιρείας με τους ήδη υπάρχοντες αλλά και τους εν δυνάμει πελάτες της. Συνήθως αποστέλλεται ομαδικά και ο σκοπός του είναι είτε για ενημέρωση των πελατών για τις προσφορές, είτε για πωλήσεις προϊόντων, είτε για προσέλκυση νέων πελατών.

Διαβάστε Περισσότερα

Eternal Radio

“Κάθε φορά που ακούς μουσική ταξιδεύεις, ονειρεύεσαι, θυμάσαι, νιώθεις… με μία λέξη ζεις”

Διαβάστε Περισσότερα

5 βήματα για να την επιτυχημένη δημιουργία Brand Voice

Αν θέλετε να διαμορφώσετε μια επιτυχημένη, omnichannel στρατηγική για το brand σας, θα πρέπει να αναρωτηθείτε: Αν το λογότυπό σας δεν εμφανιζόταν στο περιεχόμενο που έχετε δημιουργήσει, θα μπορούσε το κοινό να αναγνωρίσει ότι δημιουργήθηκε από το brand σας; Εάν πάλι κάποιος έβλεπε περιεχόμενό σας μέσα από διαφορετικά κανάλια θα αντιλαμβανόταν ότι προέρχονται από το ίδιο brand;

Διαβάστε Περισσότερα

4 απλά tips για αυξηση του Conversion Rate από φόρμες

4 απλά tips για αυξηση του Conversion Rate από φόρμες

Όταν μόλις το 22% των επιχειρήσεων είναι ευχαριστημένες με το conversion rate από τις φόρμες επικοινωνίας τους, τότε υπάρχει αρκετός χώρος για βελτίωση. Η κατάσταση αυτή δεν οφείλεται πάντα στα προϊόντα που προσφέρει μία επιχείρηση. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν την ποσότητα των conversions που λαμβάνετε από μία φόρμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Τα βήματα για τον σχεδιασμό διαφημίσεων στα social media

Τα βήματα για τον σχεδιασμό διαφημίσεων στα social media

Τα social media τα τελευταία χρόνια έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην διαφήμιση και στην προβολή και ανάδειξη διάφορων επιχειρήσεων που έχουν ως στόχο την αύξηση των πωλήσεων τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Βελτιώστε την marketing στρατηγική σας με τη χρήση NFC.

H χρήση τεχνολογίας NFC (Near Field Communication) μπορεί να ενσωματώσει smart στοιχεία σε καθημερινές δραστηριότητες και συνηθισμένα φυσικά engagements καταναλωτών. Τα δεδομένα που μπορούν να συλλεχθούν μέσα από αλληλεπιδράσεις NFC μπορούν, μέσα και από τη χρήση analytics, να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για την offline συμπεριφορά των καταναλωτών, ανοίγοντας τον δρόμο προς μια βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Chivas Venture

CHIVAS VENTURE 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας, Chivas Venture, υλοποιείται για 4η συνεχή χρονιά στη χώρα μας!

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτές είναι οι κορυφαίες Startups στο Λονδίνο σήμερα

Αυτές είναι οι κορυφαίες Startups στο Λονδίνο σήμερα

Συγκεκριμένα, το Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να κατέχει την τέταρτη θέση στον κόσμο όσον αφορά τις επενδύσεις τεχνολογίας, μετά την Ινδία, την Κίνα και τις ΗΠΑ. Μάλιστα το πρώτο εξάμηνο του 2019, οι τεχνολογικές startups στη Βρετανία προσέλκυσαν περισσότερες ξένες επενδύσεις απ’ ό,τι έκαναν σε όλο το 2018, ξεπερνώντας οικονομίες όπως αυτές της Γερμανίας και της Γαλλίας, με σημαντική μάλιστα διαφορά.

Διαβάστε Περισσότερα

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε καλέστε 210 46 17 999 ή στείλτε μας email στο info@serviced-office.gr