Ο ΕΝΦΙΑ στους Δήμους & Συναφή Ζητήματα

Σε έναν από τους πιο σύγχρονους χώρους του Πειραιά, στο Piraeus Business Center*,την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 19.00, το Ινστιτούτο Δημοσιονομικών Μελετών διοργανώνει συζήτηση ανοιχτή στο κοινό σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ στους Δήμους, αλλά και με άλλα συναφή ζητήματα.

Διαβάστε Περισσότερα

Τα οικογενειακά ταξίδια θα αυξηθούν 25% μέχρι το 2022

Η αγορά οικογενειακών ταξιδιών χαρακτηρίζεται από ολοένα και πιο εξελιγμένες και διαφορετικές απαιτήσει των ταξιδιωτών, ενώ η τουριστική βιομηχανία πρέπει τώρα να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και τις ανάγκες πολλών διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και καταναλωτών.

Διαβάστε Περισσότερα

7 Τρόποι που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις online πωλήσεις σας

Το αληθινά επιτυχημένο ηλεκτρονικό εμπόριο και δη μια online επιχείρηση δεν περιορίζεται στα προσφερόμενα προϊόντα και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στην πραγματικότητα, εξίσου σημαντικοί παράγοντες που καθιστούν έναν πελάτη ικανοποιημένο είναι η απρόσκοπτη αναζήτηση και οι δυνατότητες πληρωμής. Με τη σωστά δομημένη οργάνωση, κάθε online επιχείρηση δύναται να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και να αποτελεί μια αυξανόμενη πηγή εσόδων που απορρέει από την ικανοποίηση του πελάτη.

Διαβάστε Περισσότερα

Δωρεάν εξετάσεις στα Δημοτικά Πολυιατρεία του Δήμου Πειραιά

Δωρεάν εξετάσεις σε δημότες άπορους ή με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, που δεν έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από άλλους κρατικούς φορείς παροχής πρωτοβάθμιας περίθαλψης, συνεχίζουν να παρέχουν τα πολυιατρεία του Δήμου Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα

ΙΝΣΕΤΕ: Ανοδική η πορεία των μεγεθών του ελληνικού τουρισμού και τον Αύγουστο

Την ανοδική πορεία των μεγεθών του ελληνικού τουρισμού καταδεικνύουν για έναν ακόμη μήνα τα στοιχεία που δημοσιοποιεί το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), για τον μήνα Αύγουστο. Συγκεκριμένα αποτυπώνεται αύξηση των αεροπορικών αφίξεων τον Αύγουστο 2018 έναντι του Αυγούστου 2017.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση 2018-19» - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το δημοφιλές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece στην ηλεκτρονική πλατφόρμα sen-programs.senja.gr και θα διαρκέσουν έως τις 20 Νοεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Δέκα συμβουλές για ένα επιτυχημένο βιογραφικό

Το βιογραφικό είναι ο τρόπος για να πεις “Γεια σας, θα μπορούσα να συμβάλω στην εταιρία σας!”. Ακούγεται εύκολο, έτσι δεν είναι; Άλλωστε όλοι ξέρουμε τον εαυτό μας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Στη πραγματικότητα, το να γράψετε ένα καλό βιογραφικό σημείωμα μπορεί να γίνει η πιο δύσκολη πρόκληση, στον αγώνα της εύρεσης εργασίας. Οι περισσότεροι εργοδότες κοιτούν μόνο μερικά δευτερόλεπτα το κάθε βιογραφικό πριν το κατατάξουν στη “Ναι” ή “Όχι” στοίβα.

Διαβάστε Περισσότερα

Βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

ΟΙ «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ» ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΜΕΤΑΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ» ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΒΙΩΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Το θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους συζητήθηκε στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στο πλαίσιο του άρθρου 4 της έκθεσης που αφορά στην Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Τοξική ηγεσία

Είτε κάποιος ηγείται μιας ολόκληρης εταιρείας, ενός οργανισμού, ή μιας εργασιακής ομάδας, ασκεί ένα επίπεδο επιρροής σε αυτούς που διοικεί. 

Διαβάστε Περισσότερα

Αποστολή βοήθειας από τον Δήμο Πειραιά στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Μετά από επικοινωνία με τους Δήμους Μεγαρέων και Ραφήνας, ζητήθηκαν φάρμακα και ξηρά τροφή, τα οποία θα αποστείλει ο Δήμος Πειραιά. Επίσης, λόγω των αναζωπυρώσεων ο Δήμος Μεγαρέων ζήτησε μια υδροφόρα η οποία και αποστέλλεται.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΒΕΠ: « Η "Fast Truck" ίδρυση μιας εταιρείας, πρέπει να γίνεται γρήγορα, αλλά όχι πρόχειρα »

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας μείωσης της γραφειοκρατίας και βελτίωσης του συνόλου των υπηρεσιών που αφορούν στις σχέσεις των επιχειρηματιών με το Δημόσιο, εντάσσεται και η θεσμοθέτηση της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Μιας Στάσης (e-ΥΜΣ), μιας νέας ψηφιακής πλατφόρμας που στοχεύει στην επιτάχυνση των διαδικασιών και την δημιουργία φιλικότερου περιβάλλοντος για το «επιχειρείν».

Διαβάστε Περισσότερα

Λειτουργία Κοινωνικού Φαρμακείου στον Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη

Θετική είναι η ανταπόκριση των ωφελουμένων κατά τους πρώτους μήνες λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, το οποίο έχει ως στόχο τη δωρεάν παροχή φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και παραφαρμακευτικών προϊόντων σε ομάδες πληθυσμού που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια.

Διαβάστε Περισσότερα

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε καλέστε 210 46 17 999 ή στείλτε μας email στο info@serviced-office.gr