Συμμετοχή του Δήμου Πειραιά στην «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας στο Μπουργκάς

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης, εκπροσώπησε τον Δήμο Πειραιά στην «Ευρωπαϊκή Ημέρας Θάλασσας» (EuropeanMaritimeDay), που διεξήχθη στην πόλη Μπουργκάς της Βουλγαρίας, στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2018. Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας (ΕΗΘ), διοργανώθηκε από τη Βουλγαρική Προεδρία της Ε.Ε., σε συνεργασία με τον Δήμο του Μπουργκάς και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Γενική Διεύθυνση Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας) .

Διαβάστε Περισσότερα

Το χιούμορ στην ηγεσία!

Oι ηγέτες σε μια εταιρεία πρέπει να είναι εμπνευσμένοι, χαρισματικοί, να έχουν πάθος, να είναι σαφείς, να δημιουργούν κίνητρα και πολλά άλλα. Ας μην ξεχνάμε όμως ποτέ ότι, στην πραγματικότητα, ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία ενός ηγέτη είναι το χιούμορ.

Διαβάστε Περισσότερα

Δωρεάν Sports Camp για τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) κα Σταυρούλα Αντωνάκου και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος, παραχώρησαν σήμερα, συνέντευξη τύπου στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, για το καλοκαιρινό PiraeusSportsCamp, που γίνεται εντελώς δωρεάν, για 4η χρονιά στον Δήμο Πειραιά, με την υποστήριξη ΠΑΕ Ολυμπιακός και απευθύνεται στους μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Διαβάστε Περισσότερα

Κομβική επιλογή η μετάβαση των νησιών σε καθαρότερης μορφής ενέργεια

Σε δυο κομβικές, όπως είπε, επιλογές για τη μετάβαση των νησιών σε μορφές καθαρότερης ενέργειας αναφέρθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στο 15ο Περιφερειακό Συνέδριο στην Ερμούπολη:

Διαβάστε Περισσότερα

Ισχυρή παραμένει η παγκόσμια αγορά ακίνητης περιουσίας

 Παρά το βραδύ κύκλο ωρίμανσης, η αγορά ακινήτων επωφελείται των ισχυρών αποδόσεων που απολαμβάνουν οι επενδυτές και των θετικών προοπτικών της παγκόσμιας οικονομίας, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση ‘Emerging Trends in Real Estate® – The Global Outlook for 2018’. Η έκθεση που δημοσιεύουν από κοινού η PwC και το Urban Land Institute (ULI), επικεντρώνεται στη διαμόρφωση εκτίμησης σχετικά με την εμπιστοσύνη των επενδυτών της παγκόσμιας αγοράς ακινήτων.

Διαβάστε Περισσότερα

Απαντήσεις Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη για θέματα του Πειραιά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αναφέρθηκε σε σημαντικά θέματα που αφορούν τον Δήμο Πειραιά, κατά τη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα των «Ημερών Θάλασσας 2018». Απαντήσεις για θέματα του Πειραιά, έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης. Ακολουθούν χαρακτηριστικά αποσπάσματα.

Διαβάστε Περισσότερα

5 reasons why serviced office is a leaner alternative for modern businesses

In today’s ever-changing and competitive global marketplace, time, money and effort are the three key components in driving business. Serviced office, which is a flexible, cost-effective and a convenient alternative to the conventional office, represents a way to optimise all these three elements simultaneously. As serviced office is increasingly perceived as a mainstream occupancy option that can be considered by companies of all sizes and natures, the serviced office industry has become a rapidly growing segment within commercial office space, growing at an annual rate of 73 per cent globally.

Διαβάστε Περισσότερα

Ποια μέτρα έρχονται για τη φοροδιαφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών

Στην επαναφορά των βιβλίων πελατών προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών για κλάδους ελευθέρων επαγγελματιών που εμφανίζουν υψηλή επικινδυνότητα για φοροδιαφυγή. Πρόκειται για τυπική φορολογική υποχρέωση η οποία είχε καταργηθεί από το 2014 στο πλαίσιο της κατάργησης του αναχρονιστικού Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και την αντικατάστασή του με τον νέο Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών. Μόνο που πλέον στο υπουργείο Οικονομικών θεωρούν ότι αυτή η "απλοποίηση” άνοιξε ένα μεγάλο παράθυρο για φοροδιαφυγή μέσω της μη έκδοσης αποδείξεων από επαγγελματίες κλάδων που, σύμφωνα με τους ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί, εμφανίζουν υψηλή απόκρυψη εισοδήματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Σε κινούμενη άμμο η θετική στάση του Χρηματιστηρίου

Της Αλεξάνδρας Τόμπρα

Ήπια ανοδικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών, εμφανίζοντας και σήμερα έντονη μεταβλητότητα και αρκετές εναλλαγές προσήμων, αποδεικνύοντας πόσο εύθραυστη είναι η ψυχολογία των επενδυτών τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε Περισσότερα

Χαμηλές προσδοκίες σε βιομηχανία, υπηρεσίες και κατανάλωση

της Αλεξάνδρας Γκίτση

Μισοάδειο παραμένει το "ποτήρι" για σημαντική μερίδα επιχειρήσεων, με τις προσδοκίες τους για το επόμενο διάστημα να παραμένουν χαμηλές και με 7 στους 10 καταναλωτές να δηλώνουν πως μόλις που τα βγάζουν πέρα. Ενδεικτικό της κατάστασης που έχει παγιωθεί στην αγορά είναι το γεγονός ότι το 28% των βιομηχανιών δηλώνει χαμηλές για την εποχή παραγγελίες και το 17% πτώση των νέων παραγγελιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Έναρξη λειτουργίας Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πειραιά

Ξεκίνησε η λειτουργία του Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πειραιά, το οποίο αποτελείται από την Κεντρική Δομή και το Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών.
Πρόκειται για μια νέα κοινωνική Δομή, η οποία εποπτεύεται από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, λειτουργεί συμπληρωματικά με τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πειραιά και προσφέρει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης, υπηρεσίες προώθησης στην απασχόληση καθώς και συμβουλευτική για ένταξη σε κοινωνικά προγράμματα και χορήγηση επιδομάτων.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ελλάδα στις χώρες με τους περισσότερους βιβλιόφιλους στην Ευρώπη

Ένα από τα υψηλοτέρα ποσοστά βιβιλιόφιλων καταγράφονται στην Ελλάδα, με το 11,9% των Ελλήνων να απαντούν ότι το διάβασμα των βιβλίων είναι μία από τις κύριες ασχολίες στις οποίες αφιερώνουν χρόνο.

Διαβάστε Περισσότερα

Χρηματοδότηδη του δικτύου «BLUACT» με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Πειραιά από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα URBACT

Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα URBACT απέσπασε το Δίκτυο Μεταφοράς για τη γαλάζια ανάπτυξη «ΒLUACT», στο οποίο επικεφαλής εταίρος είναι ο Δήμος Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε καλέστε 210 46 17 999 ή στείλτε μας email στο info@serviced-office.gr