• Αρχική
  • Νέα
  • H Fantasy Sports Interactive Βραβεύτηκε στη Βουδαπέστη!

H Fantasy Sports Interactive Βραβεύτηκε στη Βουδαπέστη!

Η ομάδα της Fantasy Sports Interactive είναι υπερήφανη να ανακοινώσει ότι κέρδισε το βραβείο «Rising Star in the FantasySports / VirtualSports Award» στο CEEGC Budapest 2018!

Η Fantasy Sports Interactive (FSI) είναι εταιρεία software house ελληνικών συμφερόντων, που δραστηριοποιείται διεθνώς στον τομέα του sports gaming και online gambling.
H FSI παράγει και διαθέτει σε επίπεδο Β2Β ευέλικτα προϊόντα παιγνίου, που απεθύνονται σε τόσο σε εταιρείες στοιχηματισμού και casino, όσο και στους ευρύτερους τομείς των Τηλεπικοινωνιών και του Marketing.
Τα ειδικά σχεδιασμένα, αποκλειστικά προϊόντα της FSI, διατίθενται είτε εμπορικά, είτε ως εξελιγμένα εργαλεία Marketing που υπηρετούν σκοπούς Cross-Selling στρατηγικής, Customer Attraction & Retention, Lead Generation και Content Marketing.
Με αυτά τα χαρακτηριστικά, διευκολύνουν και υπηρετούν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας, από Direct Sales και Business Strategy, μέχρι το σύγχρονο Digital Marketing Planning.
H FSI δραστηριοποείται στο χώρο του iGaming και των Fantasy Sports από το 2013, ενώ λανσάρισε επίσημα το proof of concept προϊόν της, τη Bet4theBest, το 2015 στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποκτώντας hands-on experience στο B2C operation και το Marketing.

To CEECG (Central and Eastern European Gaming Conference and Awards) είναι ένα στρατηγικής σημασίας ετήσιο Boutique Event, που διοργανώνεται από και προς επαγγελματίες της βιομηχανίας παιγνίων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με αποκλειστικό ενημερωτικό περιεχόμενο και ευκαιρίες διασύνδεσης (networking).
Στον τρίτο χρόνο επιτυχημένης διεξωγής του, στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton Budapest, συγκέντρωσε πανελίστες, καλεσμένους και ειδικούς από τους χώρους Ρύθμισης της Αγοράς Παιγνίων, τα ανώτατα επιχειρηματικά κλιμάκια γνωστών εταιρειών Gambling & iGaming, αλλά και Blockchain experts.
Τα Central and Eastern European Gaming Awards 2018, προετοιμάζονταν από το καλοκαίρι, όπου η επιτροπή των διοργανωτών πρότεινε συγκεκριμένες εταιρείες, με βάση την προσφορά και τα επιτεύγματά τους στον κλάδο για το 2018, σε 15 διακριτές κατηγορίες.


Η FSI προτάθηκε σε δύο κατηγορίες:

  • Best Overall Fantasy Sports / Virtual Sports Provider 2018
  • Rising Star in the Fantasy Sports / Virtual Sports 2018

Κατόπιν, οι αρχικοί υποψήφιοι τέθηκαν σε online voting για να περάσουν στην τελική shortlist υποψηφίων. Η FSI προκρίθηκε στην τελική φάση και στις δύο κατηγορίες, ενώ η τελική ψηφοφορία διεξήχθη με φάκελο, από τους παριστάμενους στο Event.
Την FSI εκπροσώπησε και παρέλαβε το βραβείο η Marketing & Communications Manager της εταιρείας, Μαρία Αρνίδου, ενώ οι ιδρυτές της εταιρείας, Διονύσης Τσαλίκης και Βασίλης Μέξιας, δήλωσαν για τη βράβευση:
«Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι να λαμβάνουμε το Rising Star in the FantasySports / VirtualSports Award 2018! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα μας, που κάνει το όραμα της εταιρείας πραγματικότητα, τους διοργανωτές στη European Gaming Events για τη φιλοξενία και όλους όσοι μας υποστήριξαν με την ψήφο τους, από τη διαδικασία του shortlisting, μέχρι τη βράβευση. Θέλουμε να συγχαρούμε τους άξιους συν-υποφηφίους μας και να ενημερώσουμε κοινό και συναδέλφους ότι δεσμευόμαστε να εργαστούμε σκληρά και να ανέβουμε ψηλότερα».

Το ελληνικό υποκατάστημα της Fantasy Sports Interactive στεγάζεται στο Piraeus Business Center στον Πειραιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία, επισκεφτείτε:
https://fantasysportsinteractive.co.uk

Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε καλέστε 210 46 17 999 ή στείλτε μας email στο info@serviced-office.gr