5 λάθη στην digital branding στρατηγική που σου κοστίζουν

«Μήπως η επιχείρησή μου χρειάζεται νέα ιστοσελίδα; Πιστεύεις ότι ένας λογαριασμός στο Instagram θα βοηθούσε;» Αν απευθύνεις συχνά στους άλλους τις παραπάνω ερωτήσεις, ίσως ήρθε η ώρα να απαντήσεις κι εσύ σε μία συγκεκριμένη που θα μπορούσε μάλιστα να επανακαθορίσει τον βασικό στρατηγικό άξονα της επιχείρησής σου… «Μήπως θα έπρεπε να δημιουργήσεις μία digital branding στρατηγική για να αποκτήσεις μία online παρουσία που θα έχει συνοχή και θα δημιουργεί αξία στους πελάτες σου, δυνητικούς και υπάρχοντες;»

Continue Reading

Οδηγίες για τον κορονωϊό στους χώρους εργασίας

Με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ευπαθών ομάδων, των πολιτών αλλά και των επισκεπτών και τουριστών της Αττικής απέναντι στον κορωνοϊό, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης ζήτησε να τηρείται με σχολαστικότητα και μεθοδικότητα η εφαρμογή των μέτρων προστασίας στους εργασιακούς χώρους και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, ιδιαίτερα δε στους χώρους των υπηρεσιών της Περιφέρειας που εξυπηρετούνται οι πολίτες.Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Αττικής δημοσίευσε οδηγίες για την αποφυγή διασποράς του COVID-19 στους χώρους εργασίας.

Continue Reading

Μία επιτυχημένη digital καμπάνια σε 5 βήματα

Γνωρίζοντας τα tips για μία επιτυχημένη digital καμπάνια, ακόμα και μία νεοσύστατη επιχείρηση μπορεί να μπει με επιτυχία στον κόσμο του digital. Άλλωστε, η online παρουσία μιας επιχείρησης είναι, πλέον, αναπόσπαστο κομμάτι της βιωσιμότητάς της.

Continue Reading

Native Ads

Ποια η σημασία τους και γιατί πρέπει να επενδύσετε σε αυτά

Continue Reading

Social Media Rules

Οι 10 νόμοι του social media marketing

Το πλεονέκτημα που έχει η δημιουργία περιεχομένου στα social media είναι ότι βοηθάει τις εταιρείες να αυξήσουν το κοινό τους και τους πελάτες τους μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Βέβαια αυτό μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση όταν δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση ή προηγούμενη εμπειρία.

Continue Reading

5 Digital Marketing Tips για να προωθήσετε την Startup εταιρεία σας

5 Digital Marketing

Το Digital Marketing είναι ένα ισχυρό εργαλείο και μπορεί να συμβάλλει δυναμικά στην online παρουσία του brand σας. Εάν έχετε μία startup εταιρεία και θέλετε να προσεγγίσετε νέους πελάτες, δεν μπορείτε να παραβλέψετε το social media marketing.

Continue Reading

E-Commerce Copywriting και πώς να θριαμβεύσετε

E-Commerce Copywriting 

Στην καθημερινή online πραγματικότητα υπάρχει ένα παιχνίδι που μόνο μερικοί καταλαβαίνουν και παίζουν. Το παιχνίδι αυτό είναι απλό. Για πόσο μπορείς να κρατήσεις απασχολημένους τους ανθρώπους που επισκέπτονται το site σου;

Continue Reading

Τι είναι τα Marketing Funnels και ποιά τα οφέλη τους

Γενικά θα λέγαμε ότι ένα Marketing Funnel περιγράφει το “ταξίδι” του πελάτη μαζί σας σε μία εμπειρία αγοράς. Τα Marketing Funnels είναι μία στρατηγική marketing που συνεπάγεται τη χρήση διαφορετικών τακτικών marketing και με προσεκτική ανάλυση σας ενημερώνει για το τι πρέπει να κάνει η εταιρεία σας για να επηρεάσει τους καταναλωτές σε ορισμένα στάδια.

Continue Reading

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζει το digital marketing;

Διανύουμε μία εποχή όπου η τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligence) και τα εργαλεία της είναι βασικός παράγοντας του Digital Marketing. Από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη επιχείρηση χρησιμοποιούν τα εργαλεία της τεχνητής νοημοσύνης για να διανθίσουν και να βελτιώσουν την αγορά.

Continue Reading

For all enquiries, please call +30 210 46 17 999 or email info@serviced-office.gr